#1 2012-08-10 13:32:51

Devotional

http://img840.imageshack.us/img840/3529/adminzl.png

Punktów :   

O co mi chodzi?

UFC.
Wiadomo, MMA, jesteśmy w najlepszej federacji na świecie, Altimejt Fajting Czempionszip. Jesteśmy zawodnikiem. Rozgrywka nie będzie tylko polegała na walczeniu. Wszystko będzie wyglądać następująco:

Walki rozgrywają się normalnie. Zrobimy to mniej więcej jak na wrestlingu czyli tygodniówki, jeśli chodzi o fabułę gry i co ile będą walki w czasie rozgrywki to już ustalę później. Walczymy, po walce możemy udzielić wywiadu, który z pewnością pomoże nam dostać walkę na następnej gali, możemy udzielić wywiadu po pojedynku ale nie musimy, zależy po prostu czy zależy nam od razu na większej popularności a co za tym idzie szybszej walce o tytuły. Po za walkami i wywiadami możemy również oceniać gale, które się skończyły, będzie od tego osobne forum (kategoria) i znów, jeżeli chcemy być aktywni i mieć większe szanse na walki o pasy oraz mocniejszych, lepszych, bardziej prestiżowych rywali to piszemy tam opinie. Opisujemy co nam się na gali podobało a co nie, która walka była najlepsza, wiem, że wymaga to czytania wszystkich walk no ale to jak mówię nie jest konieczne a opcjonalne. Sędziowie w walkach są tacy jak w wrestlingu czyli po prostu piszemy, który atak się udaje, który nie z tą różnicą, że dajemy o wiele więcej kontrataków niż w WWE, bo to mają być szybkie walki. runda może trwać tak z 7-10 postów sędziego ale to się jeszcze ustali. Piszemy co robimy, wszystko, garda, balans ciała, w jaki sposób poruszamy się po klatce itp. Wiadomo, im ładniej opisane tym post ma większe szanse na bycie zaakceptowanym ;>
3 kategorie wagowe, lekka - średnia - ciężka
3 style walki, - grappler, striker, wrestler

Co do nauki ciosów - jeżeli chcesz grać na tym pbfie musisz mieć jakieś pojęcie o MMA, wszystkie ciosy, chwyty, kopnięcia jakie możesz wykonać musisz znać sam (mówię o nazwach i o tym jak one wyglądają) mamy te 20 kopnięć, 5 slamów i 5 dźwigni, które możemy wykonywać od razu, po więcej będziemy mogli się uczyć na sali treningowej. Wiem, że zapomniałem o wszystkim najważniejszym ale jak sobie przypomnę to to dopisze ;x

Stopka forum

RSS